Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Existuje moznost mit stejny obsah stranek na 2 ruznych domenach bez penalizace?

Radku, teď mě tak napadlo, jestli si vůbec rozumíme. Ty máš teď dvě různé domény? Nebo máš jen zaplacené dva různé hostingy, ale doménu máš pořád jen jednu?

Pokud máš 2 hostingy i 2 domény, tak bych to tak dramaticky neviděla. Prostě jednu doménu www.radek01.cz necháš na hosting1 a novou doménu www.radek02.cz umístíš na hosting2 a budeš testovat. Odkazy ti nezmizí, maximálně roboti vytvoří nové (pokud to stihnou a pokud jim to nezakážeš), ale ty nové odkazy budou na doménu www.radek02.cz, takže ti nijak nenaruší odkazy na www.radek01.cz A pokud bys ani tak nechtěl, aby tě roboti zaindexovali, lze to vyřešit pomocí robots.txt, jak psal IgorK (a to je machr - na rozdíl ode mě ;-) )

Ale! Pokud máš 2 hostingy a jen 1 doménu (příklad www.radekX.cz ), tak samozřejmě doména www.radekX.cz nemůže zároveň hostovat na dvou místech, na dvou serverech. Protože v každém okamžiku musí mít na internetu všechno svoje určené místo. Takže pokud bys doménu www.radekx.cz dal na hosting2, tak se ti samozřejmě a ihned zruší hosting1. V tom ti nezabrání ani robots.txt ani cokoliv jiného, protože to prostě nejde. Ale odkazy na tvé stránky zůstanou stejné a funkční tak jako tak. Pokud byli lidi zvyklí chodit na tvé stránky www.radekx.cz , tak na ně můžou chodit dál a vpodstatě se ani nedozvědí, že máš jiný hosting.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny