Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Existuje moznost mit stejny obsah stranek na 2 ruznych domenach bez penalizace?

No nevim, protoze jak jsem psal, jsem amater. Nechci tady zjistovat co tam mam a nemam, protoze se to stejne nenaucim. Proste to mne neni dany.Druha vec je, kdyby nekdo rekl jak to udelat a ja to pak kopiroval, ze to treba kvuli necemu nepujde, ale to zatim neresim, protoze nemam prekopcene ty stranky a jeste jsem ani nemenil DNS servery na domene. Zatim zjistuju teorii a pak to nejak zkusim udelat. Po mensi priprave:-). Chtel jsem pouze zjistit, jestli to jde udelat bez toho, aby me vyhledavace nejak penalizovaly ty puvodni stranky.
Na hostingu mam i forum, jak jsem rikal, ale je to zakomponovany do obsahu stranek a nechci ho nahravat na novy hosting, ale u toho fora nevadi, kdyz to na novym hostingu nepujde, jde mne o ten zbytek.

Na tu novou domenu nevede podle meho zadny odkaz, koupil jsem ji pred par mesicama. Ovsem byla po vyprseni, takze na ni nekdy asi neco vedlo. Ale muzu tam dat kdyztak jinou, ktera nebyla jeste pouzita, ma jen jinou koncovku.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny