Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Total Commander 7.0 public beta 2

Nemam s tym ziaden problem (Win2000, TC6.53). Asi si myslel subor poznamkax.txt alebo nieco s dlhsim nazvom ako 8znakov, nie?
To je prave to o com pisem. Subor poznamkax.txt je totiz zaroven pod Windowsami aj subor s nazvom POZNAM~1.TXT, ak neveris tak si spusti cmd a zadaj si tam dir /x.

Rozdiel medzi TC a explorerom je v tom, ze TC kontroluje ci nekopirujes do sameho seba (co sa niekedy pri rychlej praci moze stat ze prave okno TC nastavim omylom na nieco ine) a chce na to upozornit, alebo neviem preco to kontroluje ale proste to kontroluje, a zisti ze subor uz existuje a ze je to ten isty subor.

Explorer nic nekontroluje a urobi vsetko aj to co pouzivatel nechce, len aby nemusel vypisat nejaku hlasku ktorej by nejaky american nerozumel a hned by volal na hotline MS :-D

Som rad ze to TC tak robi ako to robi, a nic netreba opravoavat. Ak treba nieco opravit, tak to je drzka Billa Gatesa, ptz. ten nezmysel s 8.3 nazvom nacpal do jeho skveleho najhorsie funkgujuceho OS na svete v tej dobe, DOSu.

P.S.2. a ako sa prosimta da v prieskumnikovi prekopirovat subor do toho isteho adresara, a s inym nazvom?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny