Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chladící podložky pod notebook

Ziadne. CHladiace podlozky su jeden z najvacsich bludov a kradezi na zakaznikoch ake sa dnes deju na trhu. V prvom rade by si mal zakaznik vybrat nb, ktory ziadnu takuto blbost nepotrebuje. Bohuzial hlavne maladsie rocniky posadnute slovnym spojenim herny nb toto pravidlo nerespektuju a vyrobcovia nb im radi "vychadzaju" v ustrety. Nie je nic lepsie ako zostrojit nieco co sa na 90% do 2 rokov pokazi a potom predat nieco ine nie?
Podme si vysvetlit princip chladenia nb. Kazdy nb stoji na malickych nozickach, vacsinou gumovych. Tieto nozicky plnia okrem protismykovej ulohy tu, ze sasi nb nie je v kontakto s podlozkou (zvacsa stolom) a umoznuje nasavanie vzduchu perforaciami a jeho nasledne vyfukovanie ventilatorom chladica smerom von. Takto zaistime v nb tzv wind tunnel, cize privod studene a odvod tepleho vzduchu.
Co robi tzv chladiaca podlozka? Takmer nic, jediny jej prinos je, ze do nb nam vchadza vzduch aktivnejsie a chladnejsie vdaka jej aktivnym ventilatorom, a preto je chladenie o trochu ucinnejsie ako pri pasivnom nasavani samotneho nb.
Takze suma sumarum je uplne jedno aku podlozku si kupis, jej prinos je diskutabilny a ucinnost chladenia roznych vyrobcov je uz z principu takmer rovnaka. Osobne by som si nekupil ziadnu, nikdy som ziadnu nepotreboval, casto staci nb len po rokoch vycistit na onansovo prachu v rebrovani chladica a chladi ako novy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny