Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Android vs Windows phone 8

Jo Kulhawei Horor ]:(

Ale je to trosku jinak, u WP musi MS licencovat dany telefon a neudela to, pokud vyrobce nesplni jeho pozadavky, takze WP stroje dela Nokia, Samsung, HTC (slysel jsem ale ze oproti Nokii jsou ty WP HTCecka o dost horsi, jestli je to pravda nevim), ale WP telefon ma i Huawei. Docela by me zajimalo, jak tenhle telefon funguje, jestli opravdu MS pohlidal, aby to Kulhawei nesprasil nebo to bude mit uroven jako ten muj Horor?

U Androidu je to odlisny, tam si kazdej muze delat vicemene co chce a proto je kvalita tak rozdilna. Ja uz doporucuju jenom Samsungy, protoze u tech je to funkcni hned na prvni pokus od vyrobce a s nicim se neseres. Ale ja mam jeste druhej telefon cinskej Jiayu G3s, prislo mi to z Ciny, vlozil jsem SIM a od ty doby to funguje, snad jedna zavadicka byla u GPS, ztracela presnost, ale vyresilo se to smazanim jednoho souboru a restartem (prace na 10 minut i se zkouknutim navodu na youtube). Teda evidentne i cinskej noname muze udelat vybornej telefon na Androidu. Bohuzel Huawei k takovym nepatri a zesrali to poradne, on uz nekdo dela custom ROM zalozenou na Cyanogenmodu, tak jestli ji dodelaji, tak to treba jeste jednou bude dobrej telefon, ale proste u Androidu musi bejt clovek vic opatrnej a pred koupi to vyzkouset nebo procist recenze, nebo vzit toho Samsunga, u tech jsem jeste spatnej telefon, co by se sekal nevidel.

Vem si ale, jestli Kulhawei zvoral i ten WP telefon, tak tam ti nikdo zadnou custom ROM neudela, takze jestli to MS neuhlida (coz se jiste stane, pokud ziskaji vetsi trzni podil), tak se dostanou do uplne stejne situace jako Android a navic takovej telefon bude na vyhozeni.

(Jinak ja Microsoftu dost nemuzu odpustit ty jejich Windows Phone 7, protoze ten system byl desna betaverze a byla drzost to vubec prodavat.)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny