Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak z více VOB souborů (film na DVD-video) vytvořit jeden VOB soubor?

Chlapi díky!
Zdá se, že ne vše je tak jak je psáno.

Aboxi, tvá úvahová otázka je na místě a je velmi správná. Příliš neumím anglicky, ale zdá se, že 1GB/VOB soubor je maximum dle "nějaké" DVD specifikace. Teď jsem to ověřil prakticky a podařilo se mi provést převod podle návodu na který jsem v dotazu odkazoval (převod do VOB). Výsledkem jsou VOB o max velikosti cca 1GB.
MKV vedu v patrnosti, ale převod z DVD-video filmu do MKV je velmi náročný na čas a výkon PC. Nechce se mi kvůli tomu převodu tepelně tavit notebook. To už je lepší plast DVD. V potaz taky musím brát, že "kontejner snese všechno", ale na obyšejné televizi s USB ne vše přehraji. Nemám k dispozici informace od výrobce, co vše TV přes USB načte, protože návod nedodal ani prodejce a čekám, až jej zašlou, protože není v AJ a CZ verzi ani na stránkách výrobce.
Zkusil jsem demo programu Aiseesoft DVD Ripper. Spousta konverzních možností a MKV je jen konetjner a já nemám jasno ve formátech, které TV je schopná dekódovat. Zkusil jsem odněkud stažené MKV, ale nefungoval zvuk. MKV vytvořené v demu programu zase bylo bezproblémové a zvuk i obraz OK.
Ten program umí výstup do VOB a je zajímavé, že výsledný VOB měl 3,3GB nehledě na nějakou "normativní specifikaci". Převod DVD se 4-mi VOD do jednoho VOB trval 20 minut. Zdá se, že se to stejně "překódovávalo", protože notes topil a větrák fučel hodně.
Moje úvaha je taková, že nemá smysl řešit náročné konverze, je však dobré vyjít z toho co je k dispozici, využít to a dále jít cestou nejmenšího odporu, tedy spojit jen více VOB dohromady bez nutnosti převodu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny