Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak poznám, že se mi do počítače dostal hacker?

jednoducho, vyskoci ti okno: ahoj, som hacker a som tu!

Takhle tedy rozhodně ne. Pro návštěvy, hackerů nevyjímaje, platí určitá formální pravidla, která je nutno dodržovat a jejich respektování důsledně vyžadovat. Pro určité přiblížení uvádím několik elementárních zásad od Gutha-Jarkovského:

Tak jako pozdravovati je zdvořilostí a poděkovati povinností, tak i návštěva, byť byla někdy nutna, je výrazem zdvořilosti, vyžadující od navštíveného, aby byla náležitě přijata. Odtud dlužno dbáti při návštěvách dvojího zřetele. Jsme povinni slušným pohostinstvím lidem, kteří jsou, třeba jen na chvíli, pod naší střechou, kdežto návštěvník zase je zavázán přicházeti slušně a ukázati se hodným cti, kterou jemu prokazujeme, přijímajíce jej. Při návštěvách vůbec především dlužno vzíti v úvahu otázku toiletty a chování.

Toiletta pánů.
Návštěvní oblek pro pány je všeobecně t. zv. kabát císařský (redingote) tmavé barvy, nevzorkovaný, tedy buď černý nebo tmavošedý, po případě černý žaket (cutaway, viz také níže) a cylindr. Rukavičky: barvy světlé, nikoli bílé a nikoli černé; také ne červené, jež jsou příliš křiklavé. Nejlépe světle žluté neb světle šedé.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny