Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem pár otázek ohledně androidu 4,1- baterie,nastavení

Ahoj,prosím měl jsem můj advance na reklamaci, v autorizovaném servisu kvůli tomu,že se mi fotky objevovali jako poškozené. Zkusil jsem i jinou kartu,ale nepomohlo to. V servisu mi řekli,že záruku neuznávají,páč je podle nich vše v pořádku. Přehráli mi software na 4,1. Bál jsem se toho,protože po různých diskuzích a slibů od t-mobile už nikdo nevěřil,že aktualizace bude. Když už konečně je, zase všichni říkali,že píská video,zasekává se atd. Tak mě video nepíská, občas se kousne, ale nic hroznýho. Jen se chci zeptat ohledně tohodle systému na pár drobností.

1) V horní liště když zapnu wifi,ikonka mobilní data zůstává žlutá. To znamená,že i když zapnu wifi, tak mobil žere i data nebo jakoby ta wifi přebije data a žere to pouze wifi? Nebo při zapnutí wifi mám vypínat mobilní data v liště?

2) V liště je ikonka synchronizace. To je ta synchronizace např. na whatsapp,skype, gmail apod? Nebo je to ještě nějaká jiná synchronizace?

3) Jak se nejsnáž dostanu na vypnutí aktivních aplikací a uvolnění paměti?

4) Dříve jsem mobil sundal z nabíječky ráno v 5 hodin. a večer v 19 hodin měl cca 60 procent. Teď při stejném provozu má jsem rád,že mi do těch 19 hod. neklekne úplně.

5) Když se mi kousne, tak ikonka od tmobile a aplikace Drby z google play se mi objeví normálně na ploše v aplikacích. I když mám v telefonu vše uspořádáno do složek ( mapy a navigace, moje aplikace, nepoužívané - vestavěné aplikace, hry, noviny a čtečky). Ale po restartu se mi tyhle ikonky ztratí z těchle mých složek a objeví se mimo složky.

6) Dnes od půlnoci mám nové zúčtovací období. Celou dobu byl telefon v nečinnosti a v 10 hodin dopoledne jsem se kouknul na Můj t-mobile a bylo pryč skoro 5mb. Co by je tak mohlo sežrat, když mám jen in- počasí aktualizace 1x za hodinu. Jinak aplikace jsou off. Např. mám moje noviny,svět androida,noledireader,apo. hlavně mám úplně stejné aplikace jako na minulém systému a hlavně stejně nastavené.

7) Nevíte,jestli jde vypnout záloha na whatsapp?

Prosím vysvětli polopaticky. Moc díky M.

Předmět Autor Datum
Ty nemáš telefon, Ty máš Tamagotchi, je potrebné úzkostlivo dbať aby bol včas nakrmený, inak zahyne…
Joseph 06.10.2013 18:49
Joseph
ne,ale rád bych kdyby jste mi tyhle body vysvětlili poslední
milllox 06.10.2013 18:50
milllox

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru