Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem lg optimus L4 + alternativy

Zdravim,
zvazuji koupi nového telefonu, cenově dostupného (do 3000 Kč), jsem nenáročný uživatel - internet, fotoaparát, sms... Nerozumim telefonum, takže by mě zajímal názor a zkušenosti s LG optimus L4 popřípadě nějaké jiné podobné alternativy? Díky za rady

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Asi trosku nad cenu, ZTE Blade G, koupil si syn, byl tez limitovam financema, v jeho vyberu byly Nok… poslední
jezevec 07.10.2013 00:11
jezevec

Asi trosku nad cenu, ZTE Blade G, koupil si syn, byl tez limitovam financema, v jeho vyberu byly Nokia Lumia 520, Huawei Y300 a prave tento model. Tohle dvoujadro nizsi stredni tridy s pomerne velkym a citlivym 4.5" displejem s jeste uchazejicim rozlisenim prijemne prekvapilo, LCD na svou tridu a cenu disponuje velmi slusnym zobrazenim, dobrymi pozorovacimi uhly, zivymi barvami, az jsem vahal kde jej zaradit, TFT TN nebo IPS, navic vyborne fungujici automaticka regulace jasu, fotak s AF a bleskem, fotky z nej neurazi, baterie 2000mAh spolehlive prezije synuv celodenni zaprah, zpracovani na velmi dobre urovni, nevrze, neskripe. Mozna vada na krase je 512MB RAM, ale vzhledem k temer cistemu, nezasranemu Androidu JB 4.1.2 je system velmi svizny, bez zaseku a lagu a velikost RAM dostacuje. Da se poridit i za nizsi cenu (3490,-), O2 e-shop, tam koupil i mlady. Dle meho urcite lepsi volba nez L4.

Netrvas li na Androidu, mozna jeste za zminku by stala Nokia Lumia 520, ci Huawei Ascend W1 s WP8, vse za cenu do 4000,- Tento OS k plynulemu chodu nevyzaduje zadne prehnane naroky na hw.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru