Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Po neaktivitě zasekaný NTB

Dobrý den. Mám problém na mojem NTB ACER 7745g. Dříve se to nestávalo a teď když nechám ntb běžet a vrátím se za hodinu tak je uplně posekaný, myška se trhá nic nejde zmáčknout.. pozvolna se zrychluje a asi po 5 minutách hýbání myškou už na něm jde pracovat. Hry mi na něm perfektně běží takže hardwarový problém by to neměl být. Vypínaní pevných disků po neaktivitě je vypnuté. Zkoušel jsem i vše zformátovat a nahodit win7 znova ale po asi roce je problém zpět... poradtě

Předmět Autor Datum
Vypnut si defragmentovanie disku podla planu (pri neaktivite), vypnut indexaciu na pozadi, otestovat… poslední
MM.. 10.10.2013 14:33
MM..

Vypnut si defragmentovanie disku podla planu (pri neaktivite), vypnut indexaciu na pozadi, otestovat HDD cely povrch (aspon HD Tune, idealne utilitou od vyrobcu), a nakoniec aj prescanovat roznymi antivirmi v nudzaku, preistotu.
Moze to mat aj HW dovody alebo ovladace su problematicke (neupdatoval si tam ovladace na nejake ine nespravne verzie?), v ovl.panely-energia nemas nastavene ze uspavat po x minutach apod? Nemas nastaveny nejaky setric obrazovky? Vsetky tieto veci mozu sposobovat problem, ak sa ich win pri necinnosti snazi aktivovat (a ak je nieco posahane v nich, alebo v HW)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru