Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Alza.cz - otřesný přístup k zákazníkovi

jo, když si notebook koupíš ve vybraném PC krámku, tak možná bude o 500 až 1000Kč dražší, ale taky v něm najdeš člověka, co ti bude schopen poradit. Alza je samoobsluha, přesněji řečeno diskont. Nečekej, že se kvůli jednomu lacinému notebooku za 30 tisíc přetrhnou, když na něm mají marži pár stovek. Je živí ta masa zákošů, co bez reptání nakupují.

Ale jinak jsem se pobavil a i celkem zasmál té tvé naivitě. Kvalita něco stojí, a do té se počítá i kvalita prodejce. Tím ale taky nechci paušálně říct, že všichni kvelbaři a garážníci jsou mistři světa.

A samozřejmě - sám nakupuju ve velkoobchodu jako OSVČ, ceny jsou podobné, ale rozdíl je v přístupu, i když jsem hodně malý zákazník s obratem jen pár set tisíc ročně. Alzu/CZC ignoruju. Mí zákazníci chodí sami (žádnou reklamu si nezadávám) a sami posílají své známé. To je BTW myslím ta nejlepší reklama. :-)

Jinak k tvému dotazu: globální záruku drží např. Dell u strojů s NBD, v případě dlouhodobé migrace stroje na jiný kontinent je ale vhodné přehlásit servicetag. Podobnou službu bude nejspíše zvládat u vyšších modelů i Lenovo a HP, ale v obou případech půjde o příplatkovou výbavu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny