Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Alza.cz - otřesný přístup k zákazníkovi

Jinak k tvému dotazu: globální záruku drží např. Dell u strojů s NBD, v případě dlouhodobé migrace stroje na jiný kontinent je ale vhodné přehlásit servicetag. Podobnou službu bude nejspíše zvládat u vyšších modelů i Lenovo a HP, ale v obou případech půjde o příplatkovou výbavu.
Děkuji! Konečně první nadějná informace. Přesně o toto mi šlo!
Platím, tak ať se prodávající snaží. Nebudu podporovat masu ignorantů, která neumí jednat se zákazníky a řídí se heslem "vaše peníze už máme, tak po nás nic nechtějte" (viz odkaz na zkušenost jiného zákazníka). Není to totiž jejich první exces. Je zajímavé, že v CZC se mi dostalo podstatně lepšího přístupu a velmi jsem byl spokojený v T.S.Bohemia. Holt se nedá nic dělat, díky slečně/paní Martině Kopecké, která si hraje na obchodní podporu mě Alza.cz jako zákazníka pro další roky nezíská. Kudy budu chodit, tudy budu odkazovat na uvedené skutečnosti.

Pro pana Zavorala, který to tu bude číst - zvažte investici do mystery shopping, na místo zaměstnávání zaseklých gramofonových desek bez špetky prozákaznické snahy vzít si na zákazníka kontakt a informaci mu dodat později.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny