Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Alza.cz - otřesný přístup k zákazníkovi

V pořádku to rozhodně není. Jakékoliv invektivy vůči zákazníkovi jsou hrubým porušením pracovní kázně. Jak se říká ... "vyhazov na hodinu". Pokud se maminka nebránila, mohl si tak dodatečně učinit ty. Co jsi pro to udělal? Ohradil jsi se za Vás dodatečně?

_________
Když už tu ve vlákně padají slova jako "diskont", tak mě napadá, je diskontem třeba Datart? Když jsem byl po spoustě let v Datartu a vybíral pračku, překvapili mě svým přístupem a snad i znalostmi. Pračky nejsou moje hobby, ale tenhle modro-žlutej "diskont" mě "svým přístupem donutil" objednat přes jejich e-shop s dopravou. Přijeli dva borci, měli návleky, pračku zapojili, dali základní instruktáž, nabídli, že starou bezplatně odvezou. Teprve pak proběhla platba kartou na přenosném terminálu.
Je "přístup" a "přístup". Na to, že to byli chlapi v lepších montérkách, tak byl jejich přístup perfektní. Na obchod a zavážku nešlo říci nic o nespokojenosti a to jsem je v obchodě i objednávce prudil sdělením, že chci zboží z oficiálního dovozu (ne šedivky).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny