Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Alza.cz - otřesný přístup k zákazníkovi

Hezký den,
podělím se s Vámi, získal jsem velmi špatnou zkušenost s pracovnicí společnosti Alza.cz, Martina Kopecká. Na konkrétní otázky týkající se přednákupní podpory nebyla téměř vůbec schopná reagovat a odmlčela se během telefonického hovoru, pravděpodobně, aby se poradila. Dotazoval jsem se ohledně záručních podmínek notebooků s cílem výběru takového, u kterého je poskytována možnost reklamace v zahraničním autorizovaném servisu, při dlouhodobém pobytu v zahraničí. Sdělila, že si informace mám zjistit u výrobce. Ohradil jsem se proti takovému přístupu. Když mám dát někomu při nákupu vydělat, tak očekávám odpovídající podporu před nákupem i během něj. Chci zakoupit manažerský notebook v cenové relaci > 30000 Kč a zaměstnankyně společnosti Alza.cz není schopná podat základní informační podporu při prvotním výběru podle možností záručních podmínek. Chci příliš a nebo jsou tyto praktiky ignorace potenciálního zákazníka běžné? Jaké jsou vaše zkušenosti s Alza.cz?

Namátkově jsem podle jména pracovnice našel zkušenosti jiného zákazníka a upřímně říkám - pane Zavorale, přístup Vašich lidí je otřesný!
http://asx2.blog.mobilmania.cz/2013/10/nic-nerikaj ici-odpovedi-od-alzacz/

Budu rád, když si tu budu moci přečíst zkušenosti ostatních zákazníků. Chci věřit, že budou převažovat ty kladné.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
S Alzou končíme. Jejich scoringový systém nás prý vyhodnotil jako nerentabilní. Naše spolupráce trvá…
JendaPB 29.11.2018 11:48
JendaPB
Kdyz uz jsi to tema po 5 letech vytahl, tak zrovna dnes mi rikal kamos, ze skoncil ted pred vanoci v…
RedMaX 29.11.2018 21:37
RedMaX
Ale jsou levnější než teď CZC a to mě zajímá jako zákazníka hlavně ,zákaznický centrum je stejně fuk…
sambilionk 29.11.2018 21:55
sambilionk
Neco je levnejsi na CZC, neco na Alze a neco uplne jinde. :-)
RedMaX 29.11.2018 22:47
RedMaX
Jako kupoval sem na CZC snad všechno x letca levný tam nemaj už skoro nic teď,od změny majitele kupu… nový
sambilionk 29.11.2018 22:56
sambilionk
Zdrazili to bezesporu, presto chodim pul na pul do Softcomu nebo do CZC, protoze jsou porad nejlevne… poslední
RedMaX 30.11.2018 05:27
RedMaX

S Alzou končíme. Jejich scoringový systém nás prý vyhodnotil jako nerentabilní. Naše spolupráce trvá již cca 20 let, za celou dobu se nám jednou stalo, že jsme zaplatili fakturu později - asi o dva dny díky vánočním svátkům. Roční obrat cca ve výši 2-3 mil Kč. Asi o nás nestojí. I ty ceny jsou v poslední době někde jinde a dost využívají toho, že ten jejich zelenej hajzl leze na lidi z každé díry. Zřejmě jsme je naštvali tím, že se odběr v posledním roce snížil asi o 20 procent, protože jsou i jiné, leckdy levnější e-shopy. Tech Data, SoftCom, občas i CZC. Vůbec nejhorší je ale ten jejich systém doručování. Pravidelně hledáne kde je zásilka, která už měla být dodána. Ještě ted mám na svém účtu po přihlášení infomraci abych si vyzvedl zboží, že mu končí doba uschování na pobočce. Už ho mám ale asi 14 dní doma. Pak je radost jezdit k nim na pobočky, když vidíte, že tam něco máte a on si to třeba kolega již vyzvedl. No a automaty? Ty fungují asi tak často, jako já jezdím do lázní. Asi napřestok zase do nějakých pojedu. Sbohem a šáteček.

Kdyz uz jsi to tema po 5 letech vytahl, tak zrovna dnes mi rikal kamos, ze skoncil ted pred vanoci v Alze, delal tam na reklamacich. Pridali praci a snizili mzdu, on to vidi tak, ze pristi asi i nadseni zamestnanci budou Ukacka asi jako vsude, kde jsou otresne pracovni podminky, takze asi tak s Alzou, uz to neni co to byvalo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru