Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hláška "zastaveno"

Mám problém který se mi začal opbjevovat tak 2-3 dny nazpět. Jsem připojen a projíždím třeba tyto stránky, přepínám mezi vláknami. A najednou mne to už nepřesune na jiné vlákno nebo stránku . Dole na liště kde se normálně objevuje ..spojuji případně nějaká čísla se mi objeví tato hláška"zastaveno".Musím vyjet /uzavřít / všechna okna a znovu najet např. na tuto adresu poradny.Nemáte někdo tušení co to způsobuje?Mám windows xp a prohlížeč Mozilla Firefox, ale v tom to asi nebude, používám jej asi půl roku a tyto problémy se datují jak jsem psal, 2-3 dny zpět.Díky všem za případné rady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Třeba máš nahromaděno už mnoho dočasných souborů, smaž je. Můžeš vyzkoušet nejnovější verzi FF : st…
Fuente 27.11.2006 21:17
Fuente
Prosím tě , stáhnul jsem si a nainstaloval co jsi mi napsal. Ale ted v prohlížeči nemám záložky. Vše…
vlada 27.11.2006 22:15
vlada
Asi se po reinstalaci vytvořil nový profil. Zkus spustit správce profilů: "cesta k firefox.exe" -p a…
karel 27.11.2006 22:20
karel
jj, udělal jsem to dle návodu z té adresy od Karla, přepsal a mám tam všechny záložky co jsem měl, a…
vlada 28.11.2006 01:51
vlada
tak už je vše ok. Nakonec jsem odinstaloval celej firefox a jelikož jsem měl na "D" zálohu starého f… poslední
vlada 28.11.2006 02:17
vlada

Prosím tě , stáhnul jsem si a nainstaloval co jsi mi napsal. Ale ted v prohlížeči nemám záložky. Všechny adresy jsou pryč. Záložky /okénko/ tam je, ale prázdné. Co mám provést aby se mi tam zobrazovaly ty odkazy, které jsem měl uložené v záložkách?Moc díky za odpověd.:-)

jj, udělal jsem to dle návodu z té adresy od Karla, přepsal a mám tam všechny záložky co jsem měl, ale.Když ted chci nějakou stránku dát do záložek, vyskočí mi okno kde mám zadat název,klíčové slovo a potvrdit ok, ale stejně se ta stránka neuloží. Při starém firefoxu mi žádné okno nevyskakovalo. Prostě jsem klikl záložky a přidat stránku do záložek. Tak si myslím že ta dnešní verze, kterou jsem stáhl není asi moc ok, stará fungovala dobře. Jak bych se mohl tohoto stažení zbavit? Obnovení sys. -tudy cesta nevede.Kde najdu ten nový soubor?Předem díky za radu.

tak už je vše ok. Nakonec jsem odinstaloval celej firefox a jelikož jsem měl na "D" zálohu starého firefoxu, znovu jsem jej nainstaloval. Objevilo se mi vše, včetně záložek a uložených adres a ukládání také funguje jak má. Takže ještě jednou díky všem za rady, Vlada:)):)):))

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru