Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rozhašený linux - odhlašování, přihlašování suspend

Že se to nerestartuje a končí v shellu, tak máš poškozené skripty v etc/rc.d/* respektive jejich odkazy etc/rc1.d až etc/rc6.d. Zkus z terminálu zadat příkaz init 6, mělo by se restartovat.

Uspávání a probouzení počítače (uspávání, nebo hibernace?), je někdy problematická, dost BIOSů se nechová korektně dle specifikací, ale podle toho, aby to chodilo ve Windows (!!! - :x:), což má za následek všelijaké strašidelné jevy.

V KDE si můžeš klávesové zkratky nastavit téměř libovolně, projdi si jejich nastavení.

Možná to máš dokonale rozhašené. Jestli kombinuješ xfce a KDE, bývá v tom problém, protože xfce dost často zničí konfigurace KDE a dokonce jsem i zažil, že xfce zničilo funkčnost KDE. Jestli ti fungovalo dobře (rychle) KDE, není důvod vůbec xfce používat. Dobře se snese používání Gnome a KDE pospolu. Náprava po zničení KDE používáním xfce je nejrychlejší smazat (před tím zálohovat!) komplet uživatele (bacha, zachovat jeho data!! - smazat jen tečkové adresáře), holt všechno nastavení je v čudu. Můžeš se pak pokoušet po kouskách vracet jednotlivé konfigurace, pozorovat kdy to sletí a čím to bylo.

Nepoužívej xfce ale KDE nebo Gnome.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny