Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem express card (pcmcia)

Neviem sa nic dopatrat o tomto rozhrani. Problemom je ze stare pcmcia zariadenia donho clovek proste nevopcha. Existuje nieco ako redukcia pripadne naco vobec vyrobcovia nieco taketo davaju do nb?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nie. Express card je PCI-express + USB, CardBus (PCMCIA) je nieco ako PCI. Ak mas expres card slot,…
MM.. 28.11.2006 17:55
MM..
Maly problem. Mam novy nb a na moje prekvapenie ma namiesto pcmcia prave expres card slot co je dost…
fleg 28.11.2006 18:04
fleg
Caaf tak mam pre teba riesenie. Vlastne pre vsetkych co tu lamete rukami nad uz pomaly zapadajucim P…
PetoNR 18.10.2007 10:31
PetoNR
To ze tie "redukcie" funguju dost nahovno (moze to ist s tvojou kartou ale aj nemusi) sme uz na pora…
MM.. 18.10.2007 13:46
MM..
Podla mna slo len o blby pokus o reklamu shopu. Normalny clovek nebude reinkarnovat rocny thread. poslední
fleg 18.10.2007 14:38
fleg

Maly problem. Mam novy nb a na moje prekvapenie ma namiesto pcmcia prave expres card slot co je dost pruser. Skoda celkom sa mi pacil aj mi vyhovoval dokonca aj cenovo ale bude musiet ist prec.
edit: nie je nahodou express card sucast centrino platformy?

Caaf tak mam pre teba riesenie. Vlastne pre vsetkych co tu lamete rukami nad uz pomaly zapadajucim PCMCIA. Express slot je ovela lepsia technologia a pomaly bude vo vsetkych NB a PCMCIA zapadnu prachom. Existuje reduckia ktora tiez vssak nestoji malo nato ze to je len reduckia. Mam rovnako nb AMD Turion 64X2 TL56 DualCore a tiez tam mam Express slot. Nejak som mu nevenoval pozornost az ked som si od tmobileu kupil unternetovu kartu som sa zbadal :D este ze som bol v skusobnej dobe takze vratil som bez nejakch sankcii. Takze priatelia pozrite si tento link a kupujte. :D akcia.predajpc.com Bye

To ze tie "redukcie" funguju dost nahovno (moze to ist s tvojou kartou ale aj nemusi) sme uz na poradni riesili. Takze ak nieco odporucas tak si to najprv kup sam aby si zistil ze si vyhodil niekolko tisic do kanala za nejaku "redukciu".
Ked chces pouzivat PCMCIA karty tak si kupuj notebook s PCMCIA. Bodka. Ak by som si kupil NB len s expresscard slotom, s tym ze viem ze budem pouzivat nejaky telekomsmejd do PCMCIA, tak by som sa asi dal hned vysetrit na psychiatrii. Odporucam, doktora chocholouska :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru