Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem samovolné vypínání pc

Dobrý den milý rádci,
Mám problém se samovolným vypínáním počítače.
Jde o to, že mě tátův kamarád požádal abych mu přeinstaloval počítač, neboť se mu smazal omylem celý software, prý, že se mu počítač z ničeho nic po 5 minutách pořád vypínal a následně se už systém nenaběhl.
Počítač jsem si tedy vzal do parády a nainstaloval jsem mu u mě doma můj koupený windows 8, všechno bylo v pohodě a počítač šlapal jak měl, jel pořád v kuse.
Počítač jsem mu tedy odnesl a zapl ho u něj s tím , že se vytáhnu jak funguje, že mi doma běžel celou noc, když jsem tedy u něj ten počítač zapl, po 5 minutách co naběhl software se pc zase vyplo, nedokázal jsem si to vysvětlit.
Začal jsem bádat nad tím jestli to nezpůsobuje teplota, u mě doma bylo totiž mnohokrát tepleji než u něj, počítač jsem měl položený na stole a jel, u něho byl na zemi a pořád se vypínal, zvláštní je , že když jsem otevřel bios, počítač pracoval v pořádku ale jakmile se naběhl legální software po 5 min klekl,
Netuším čím to může být, jestli tím, že jsem počítač přenášel z tepla do zimy a ze zimy do tepla. PC jsem tedy otevřel a zdroj se vyklal, jinak hard- disk a všechny komponenty jsou připevněny správně. Nesetkal se někdo s takovým problémem případně mi poradil oč by mohlo běžet,
V problematice pc se věnuji již dlouho, snesu každou kritiku ale všeho s mírou jsem taky jenom člověk který se učí od ostatních, předem děkuji za vaše názory a příspěvky :)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny