Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak na prevod videa v Mediacoder?

Mam video v kontejneru m2ts: video stopa - AVC 4.1 High, bitrate 20MBps, rozliseni 1920x1088, snimky 23,98; audio stopy jsou tri stereo AC-3 224Kbps, 5+1 AC-3 448Kbps a DTS 1561Kbps.
Chtel jsem to pomoci MediaCoder x64 prevest do kontejneru mkv, s tim, ze video stope snizim bitrate, protoze je to neumerne velky.

Prvni problem na kery jsem narazil, ze jsem musel prekodovavat i audio, protoze, kdyz jsem nastavil zachovani puvodniho audia, tak se to odmitlo prekodovat a vyhodilo to hlasku, ze pri soucasnem nastaveni nelze prekodovani uskutecnit. Nastavil jsem teda prekodovani audia zase do AC-3 a vysledek je, ze je audio stopa rozhozena a nesedi k video stope.
Druha vec je, ze mi to prekodovalo jen jednu audio stopu a zbyle dve to vypustilo.

Jak teda nastavit ten MediaCoder, aby to bud vubec neprekodovavalo audio stopy a kdyz ano, tak aby sedely k videu a aby tam zustaly vsechny zachovany?
Pripadne doporucte jiny program, ve kterem tu konverzi provest.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Oboum radcum dekuji. V MediaCoder jsem vyextrahoval video stopu do mkv a snizil bitrate, potom jsem… poslední
RedMaX 03.11.2013 10:54
RedMaX

Oboum radcum dekuji.

V MediaCoder jsem vyextrahoval video stopu do mkv a snizil bitrate, potom jsem v eac3to respektive jeho GUI nadstavbe HdBrStreamExtractor vyextrahoval ze zdrojoveho m2ts audio stopy do AC-3 a nakonec jsem to v MKVmerge pripojil k te video stope v mkv.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru