Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nokia E71, seek v hodinovém aac souboru

Ahoj, zjistil jsem problém při přehrávání dlouhého(hodina) souboru aac(konkrétně jde o hodinový megamix hudby z youtube, pouze převedený pomocí "ffmpeg -i mix.mp4 -c copy hudba.aac") na tom telefonu.
Integrovaný přehrávač má asi nějaký problém se seekováním. Například podržím pravé tlačítko a dostanu se na pozici 23 minut. Pak jakoby běží čas přehrávání(a zbývající čas do konce skladby se snižuje), ale nic nehraje- a to dobu 6 sekund. Problém je ,že tento čas se při zvyšující požadované pozici seeku zvyšuje (například na 15 minut to jsou 4s) A potom přijde zlom: při seeku na 29min telefon seekuje 15 sekund(čas skladby při tom běží jak jsem psal výše, ale nic nehraje), pak přeskočí na konec souboru a tam zůstane. Co způsobuje tento problém?

Další problém je v přehrávači CorePlayer1.3.6 build 7427 for Arm. Ten sice seekuje rychle (vždy to trvá půl sekundy, než začne hrát hudba),ale hudba se chvilkami trhá( přibližně každé 4 sekundy krátké prasknutí)

Mimochodem int přehrá ukazuje délku skladby 1:10:55 (když ji otevřu), ale když otevřu složku se souborem a dám VOlby, SOubor,detaily, tak ukazuje atribut Čas 3:13.

A CorePlayer ukazuje:1:08:55
Na youtube se ukazuje délka 1:10:47. CO je to zanepřesnosti?

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru