Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Proč jsou "neoriginální" ovladače grafiky notebooku lepší ?

Když jsem koupil notebook, výkon mě (oproti sledovaným testům) moc nenadchnul. Měl jsem tam originílní ovladače ze stránek výrobce. Jednou jsem pak narazil na video kde někdo doporučoval drivery ze stránek výrobce GK. Zkusil jsem to a výkon např. při hraní narostl neuvěřitelně..
Proč se teda "musí" do notebooku stahovat výhradně ovladače od výrobce notebooku? Kromě extrémního zlepšení např. u těch her jsem nenarazil na jediný závažný problém. Snad jen že v monitorovacích programech mám otáčky větráku 0 RPM. Nic víc..Proč by teda uživatel nb měl používat ovladače ze stránek výrobce ? Ze svýho pohledu na nich nevidim jediný +, možná se pletu, byl bych rád kdyby mi to někdo vyvrátil, ale prostě nemůžu si pomoct..

pozn. mluvím jen o ovladačíc GK (!)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ja mam na notasu nejake neoficialni ovladace stazene z jednoho fora. :-D Ty funguji nejlepe, vyrobce… poslední
RedMaX 03.11.2013 14:46
RedMaX

Ja mam na notasu nejake neoficialni ovladace stazene z jednoho fora. :-D Ty funguji nejlepe, vyrobce notebooku MSI se takovou prkotinou jako funkcni ovladace na grafickou kartu nezabyval.
Neni to tak, ze by ovladace od vyrobce GK nefungovaly, ale az na pochybne vyrobce notebooku jako mam ja, by ty ovladace ze stranek vyrobce notebooku mely vzdy fungovat, proto se doporucuji ty, ale samozrejme pokud chces experimentovat, tak ti nikdo nebrani. ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru