Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dle čeho dnes vybírat smartphone?

Ne.
Asi nerozumis mountu na linuxu co. ;-)

Zkusim priblizit, na windows mas logicky disk "C:/", "D:/" atd. na linuxu mas misto toho logicke disky oznaceny stejne jako slozky, vysvetlim primo na androidu. Logicky oddil "/sytem" obsahuje samotny Android, oddil "/data" obsahuje tebou nainstalovane aplikace a oddil "/sdcard0" obsahuje uzivatelska data - muzes tam mit fotky, mp3, pdf, ..., ale taky si tam aplikace odhazuji nejaka sva data, treba navigace tam ukladaji mapy. Pokud mas navic jeste SD-kartu, tak ta vytvori oddil "/sdcard1". Logicky teda pokud je aplikace napsana spatne a jeji autor je prase a napise tam cestu natvrdo, tak neumi pouzit nic jineho nez to vnitrni uloziste telefonu nazvane "/sdcard0".

Treba ja mam telefon Jiayu a tam to je tak, ze v telefonu jsou jen oddily /system a /data a ten foun poradne nefunguje (treba nejdou ulozit fotky), dokud jsem nezakoupil SD-kartu, cimz vznikl oddil /sdcard0.
Naproti tomu mam jeste telefon Huawei Horor 2 a ten ma oddily /system, /data, /sdcard0. Po dokoupeni SD-karty vznikl jeste oddil /sdcard1. No me se nestalo, ze by nejaka aplikace neumela namisto /sdcard0 pouzit /sdcard1. Kdybych to potreboval, tak jedinna cesta je root. Protoze diky nemu muzes odmountovavat a primoutovavat oddily, takze muzes treba to /sdcard0 a /scdard1 prohodit.
Snad uz je ti to jasne. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny