Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hry na LCD s režimy PAL a NTSC

Asi to sem uplně nepatří, ale musím se zeptat. Na konzole se prodávají hry v režimech PAL(evropa) a NTSC(amerika, asie) což je jasné a všem známé. Tak by mě zajímalo jestli budou hry fungovat na LCD TV bez rozdílu PAL nebo NTSC režimu???
Díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No je jasný že pokud máš konzoli co vysílá NTSC a máš TV co umí pal i ntsc že to pojede. Ale jestli…
MM_tank 04.12.2006 02:09
MM_tank
Mám playstation2(evropskej) a chci si totiž objednat hru z USA, protože tu ji nikde nemají. A ptám s…
host x 04.12.2006 16:02
host x
Nejde len o NTSC, ale o to ze USA hra nemusi ist na konzole urcenej pre europu (ci uz z technickych… poslední
MM.. 04.12.2006 16:10
MM..

No je jasný že pokud máš konzoli co vysílá NTSC a máš TV co umí pal i ntsc že to pojede. Ale jestli konzole pustí hru na NTSC to nevím, můžou tam být nekompatibilita nebo různé ochrany typu region DVD. Musíš upřesnit co je to "konzole" a nejlíp se zeptat nějakého majitele co to má vyzkoušený. Spíš bych řekl že to nepůjde protože NTSC má mimojiné menší počet řádků než pal takže hra má asi jiné rozlišení (konzole jinej modulátor, bios..) ale nevím.

Nejde len o NTSC, ale o to ze USA hra nemusi ist na konzole urcenej pre europu (ci uz z technickych dovodov - rozlisenie, alebo mozu tam byt regiony podobne ako u filmovych DVD, resp. DVD tej konkretnej hry moze alebo aj nemusi byt regionovo kodovana).
Najlepsie pohladat si informacie na strankach vyrobcu hry alebo na google, alebo tam kde to chces kupit, podla konkretnej hry.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru