Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zčerná obrazovka, PC nereaguje, nedostatek paměti na disku

No manuál k notebooku nebyl, to mi řekli, že je jen jeden papírek, jednu reklamaci mi neuznali, ale po přehrání systému mi to PC dělá znovu a znovu, nemá to výsledek. vlastně skoro týden potom a pak se to v různých intervalech opakuje a dnes znovu už po 3tí.
Hlášky zní: první nevím přesně ale žlutý vykřičník a píše: V pc není dostatek paměti, abyste zabránili ztrátě info ukončete některé programy a píše mi to Internet Explorer a Skype,(ty jsou v systému WIN8 již přednastavené, takže žádné stáhlotiny).
Cca po 15 min, co zčernala obrazovka, je vidět jen myš a reaguje, jak jsem psala, PC nereaguje, natvrdo vypínám, zapnu znovu, hrozně dlouho nabíhá.
znovu přibližně po těch 15 min zase a hláška zní: V PC není dostatek paměti, ukončete některé programy, abyste zabránili ztrátě info: a je tam už jen Internet Explorer, zase zčerná atd atd a teď opět hlásí (doslovně): V počítači není k dispozici dostatek paměti.
a pod tím: Aby bylo možné obnovit dostatek paměti ke správnému fungování programů, uložte soubory a následně ukončete a restartujte všechny otevřené programy.
Mám zaplý jen internet explorer 3 okna, icq a skype, nic víc.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny