Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pravidelné výpadky routeru

Zdravim, koupil jsem si nový router (TP-LINK TL-WR1043ND), ale po několika dnech (obvykle 3-5) router prostě spadne. Přesně řečeno, nefunguje internet, ani přihlášení do administrace routeru, dokonce se nedá ani tisknou na tiskárně kterou mam připojenou do USB na routeru, ale vše co je v LAN je normálně vidět a normálně přístupné (např. síťový disk...). Zkoušel jsem všechno možné od nového firmwaru až po různé změny nastavení, ale nic nepomáhá. Vadou routeru to nebude, protože jsem tu měl jiný (TP-LINK) a ten dělal to samé a při reklamaci mi řekli že funguje v pořádku. Jinak nastavení jsem bral podle starého routeru který normálně běžel... Někdo nějaký nápad? :-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To moze byt aj problem vo Win. Nemas nahodou nejaky skvely antivir? Skusal si nabootovat linux vtedy… nový
MM.. 21.11.2013 01:14
MM..
Tak jsem ho zkusil zapojit do jiné prodlužky tak uvidíme. Antivir mam Avast, zkusím ho třeba na něja… poslední
Duchic 21.11.2013 11:20
Duchic

To moze byt aj problem vo Win. Nemas nahodou nejaky skvely antivir? Skusal si nabootovat linux vtedy ked to je akoze "spadnute" ze ci ide internet tam?

Druha moznost - na ten iny router si pouzil ten samy zdroj, alebo iny? Alebo nemas nahodou povolene draty v zastrcke? Skual si ho dat do inej zastrcky idealne uplne na iny okruh?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru