Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
A nejak dlouho jsme nemeli chladici podlozky. :-) Je to vcelku jedno, ty "chladici podlozky" jsou z… nový
RedMaX 22.11.2013 20:47
RedMaX
Opravdový notebook se má uchladit sám. nový
ms 22.11.2013 20:57
ms
Stůl ... noťas mít na stole a měl by se (u)chladit sám. nový
In-lander 22.11.2013 21:03
In-lander
Notebook, který se neumí uchladit bez podložky, patří leda tak do koše. Mít na stole další zdroj hlu… nový
Craft 22.11.2013 21:36
Craft
Tak ja kdyz obcas pouzivam notebook, tak jedine na chladici podlozce. Jiste teplotu to nesnizi ani n… nový
RedMaX 22.11.2013 22:07
RedMaX
Naprosto přesně se vším souhlasím. Notebook, co se neumí uchladit sám svým vlastním chlazením patří… poslední
Prasak 22.11.2013 22:11
Prasak

A nejak dlouho jsme nemeli chladici podlozky. :-)

Je to vcelku jedno, ty "chladici podlozky" jsou z 90% podlozky a jen z 10% chladici. Takze pokud potrebujes nejakou podlozku, tak si nejakou, ktera se ti bude libit kup. zaroven pravdepodobne dosahnes i ochlazeni notebooku cca. o 3 stupne. Jinymi slovy, pokud se ti notebook prehriva, tak bud do servisu nebo rozebrat a vycistit od prachu.

Notebook, který se neumí uchladit bez podložky, patří leda tak do koše. Mít na stole další zdroj hluku a výřič prachu, který ke všemu notebook ještě zvedne výše, díky nesmyslné podložce, to už je lepší si koupit pořádný notebook. A když už něco kupovat k notebooku, tak je mnohem rozumnější si pořídit dock station, což výrazně rozšíří užitné vlastnosti notebooku. Chladící podložka je zřejmě dnes nutnost pro plastové šidítka ve tředí low-end, kde se šetří už na všem, takže chladící podložky jsou pak v kurzu :-)

Tak ja kdyz obcas pouzivam notebook, tak jedine na chladici podlozce. Jiste teplotu to nesnizi ani neni treba, ale dela se mi na tom lepe nez kdyz je jen polozeny na stole, mam ho smerem dozadu mirne zvednuty a to mi vyhovuje, takze podlozky bych vylozene nezavrhoval, sam mam nejakou Canyon za 3 kila a vetrak v ni je napajeny z USB, takze pokud nechci "vetrat", tak ho proste nezapojuju. :-)

Naprosto přesně se vším souhlasím. Notebook, co se neumí uchladit sám svým vlastním chlazením patří zahodit. Ony tyto potraty vůbec neměly spatřit světlo světa, ale co dělat, když se cena tlačí dolů a při nákupu si to člvoěk těžko ověří. To se pak opravdu hodí těch 14 dní na vrácení při nákupu po netu, kdy si to může cílový zákazník vyzkoušet.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru