Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Android + Cyanogen Mod - kde nastavit úsporný režim?

Mám mobil, kde byl nejdřív Android 4.0.4, poté jsem ho aktualizoval na 4.1.2. V obou případech šlo nastavit úsporný režim.
Teď mám v mobilu alternativní ROM Cyanogen Mod, ale nikde jsem nenašel nastavení úspornýho režimu (a že jsem to prolezl vyrchem spodem). Jsou tam profily, to jo, kde se dá nastavit vypnout/zapnout bluetooth, wifi, atd., ale měl jsem za to, že úsporný režim znamená i podtaktování procesoru atd. A tohle tam právě nikde nevidím.

Tj. se ptám, zda:
1) Existuje v CM Mod možnost nastavit úsporný režim -a/nebo-
2) existuje nějaká spolehlivá aplikace pro Andoid, co dokáže na základě splnění podmínek podtaktovat procesor.

Díky za rady :-)

Předmět Autor Datum
To bude vlastnosti Androidu upraveného původním výrobcem, čistý Android to pokud vím nemá, minimálně…
Potkan007 24.11.2013 09:18
Potkan007
Tak jsem instaloval aplikaci AnTuTu CPU Master (Free) a nastavil režim "on demand", oproti výchozím… poslední
Pavel 24.11.2013 10:09
Pavel

To bude vlastnosti Androidu upraveného původním výrobcem, čistý Android to pokud vím nemá, minimálně můj Nexus 7 2012 (Android 4.4) ne. Přímo CM mám na ZTE Blade, tam tuhle možnost nemám, jenže přítomnost CM ještě neznamená stejnou funkční výbavu.

Tak jsem instaloval aplikaci AnTuTu CPU Master (Free) a nastavil režim "on demand", oproti výchozím hodnotám (min 200 MHz, max 1400 MHz) jsem nastavil (min 200 MHz, max 800 MHz). Vše proběhlo OK.

Akorát si povzdechnu, že výdrž dnešních smartfounů je fakt tragická, to aby jeden pořád sledoval zda se mu nevybíjí baterka nějakým nenažraným procesem. Kde jsou ty časy, kdy stačilo nabít telefon jednou týdně a byl klid.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru