Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem kde je problém ? BIOS ?

Dobrý den,
mám problém se stolním počítačem Acer. Už nevím, co tím.

Zhruba před čtvrtrokem jsem musel předinstalovat Windows (mám XP SP2), protože už to bylo pomalé. Od té, doby bylo vše v pohodě.
Zhruba před týdnem mi došel antivirák- používám Eset Nod 32 - vždy měsičně - instaluji....
Omylem jsem nainstaloval Eset Smart Security, jenomže se mi nainstaloval nějak napůl - v přidat nebo odebrat programy - nebyl - jakoby tam nebyl, avšak normálně v pravé dolní liště fungoval.
Takže mi nezbylo nic jiného, než jít do Stavu nouze - (Nouzouvý režím) a vymazat to na tvrdo do koše, protože tam to není používáno, jde to. V Program files/Eset.... zbyla jen jedna dll a ta nešla vymazat. Po restartu jsem ji (dll) vymazal, už v normálním stavu.

(Už se mi to jednou stalo že ten eset se pořádně nenainstaluje a je tam jen na půl, ale to už bylo a dávno a nic se nestalo).

Nevím jestli se mačkal špatné F nebo co já vím, ale od té doby mi zmizel disk D. V počítači mám jen jeden hardisk, který je asi rozdělený na C a D. Myslím, že D není skrytý protože DVD-ROM se přejmenovalo na D.
Myslím, že není ani sloučený s C ,protože je vidět jenom 70GB a kdyby byly sloučené, tak by zde muselo být alespon 150GB volného místa.

Protože jsem nechtěl nic opravovat, tak jsem zálohoval nejduležitejší věci a nainstaloval nový Windows,protože jak mi zmizelo D (a vymazal jsem ten Eset v nouzáku) na kterém sem nic neměl, tak začalo PC být STRAŠNĚ pomalé. Počítač měl strašné zpoždění, otevření dokumentů nebo Tohoto počíteče byl proces alespon na půl minuty. Nechápu sice co to má společnýho se zmizením D nebo odstraněním Esetu Smart ,ale něco společného tam být musí.

Po nainstalování nového Windows, jsem nainstaloval všechny ovladače a programy, ale počítač je pomalý stejně jako před reinstalací. To není možné- přece když nainstaluji nový Windows, tak by vše mělo být uplně jako nové!!

Dalé při vypnutí se mi zobrazuje zpráva eAcerRECOVERY nebo něco takového a chce to ukončit. Takže proto si myslím, že to má něco společného s D ,protože Recorvery, nebo nějaká záloha se dává na D.
Takže už nevím co mám dělat. Myslím, že to možná není něco s Windowsem, ale s hardware, BIOSEM nebo něčím jiným....

Mám také horší zdroj který při zapínání trvá než spustí počítač, ale pak fuguje. Říkal sem si, že by třeba pouštěl do základové desky méně napětí nebo proudu a proto by byl pomalejší....


shrnutí:

-před čtvrtrokem jsem nainstaloval nový Win. Vše jelo v správně.
-po špatně instalaci Esetu(zhruba pred týdnem) jsem musel zbytky vymazat ve Stavu nouze
-dále v normal režimu smazení jedné dll od esetu
-potom zničeho nic zmizel disk Acerdata (D:), kde nic nebylo (možná 2 bledé ikony, které jsem zde neznal)
-počítač začal být velice pomalý
-při vypínání se začala objevovat správa eAcerRecovery
-nainstaloval jsem nový Win včetně programů a počítač je ve stejném stavu jako před reinstalací



Můžete mi prosím napsat radu, jak to spravit aby byl počítač rychlý nebo ve stavu jako novém, prosím.
Nebo alespon přijít na nějakou teorii, kde mám Déčko.
Předem ještě jednou děkuji

(pzn. Při procházení složek nebo internetu v nouzouvém režimu je počítač je VELICE rychlý.)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny