Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Vyťaženie CPU 2%, ale OS nereaguje

1., 2. Ved rebrovanie ma na boku deiry tak to vysaj odtial. Nie je ale nutne sa s tym drbat ak to ma 60°C pri/po zatazi (ale pozret teplotu v tom momente ked to je pomale, nie hockedy ked nic nerobis, alebo po vacsej zatazi restart a hned pozret teplotu v BIOSe, ta by mala byt spravna).

3.,4. komplexny SW neexistuje ani nemoze, niektore HW (napr. HDD) sa najlepsie otestuju specialnym nastrojom od vyrobcu (zo stranok vyrobcu HDD, len pozor nespustaj v tom funkcu co zmaze vsetky data na disku :-)), a vseobecne pri "testovani" HW treba rozmyslat ze co testujem a co z vysledku testu vyplyva.
Na test RAM napr. www.memtest86.com, www.goldmemory.cz
Najjednoduchsie ak je probelm reprodukovatelny, a problem poriadne popisat, a uvazovat pri tom. Takze ked sme u toho presneho popisovania problemu: Kedy presne to je pomale? Hned po starte alebo az po zatazeni?, stale alebo len obcas? Nejaky antivir/antispy si tam uz pustal? Ake SP a ovladace tam uz instaloval? Moze to sposobovat aj ovladac nejakeho nefunkcneho HW, napr. sietovky, modemu, apod. T.j. nepotrebny HW na skusku povytahovat...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny