Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Parametry jetého desktopu do 7000 Kč + tip na prodejce

Ahoj,
dlouho jsem nekupoval pocitac. Naposledy v roce 2008 notebook. Mam turiona 2jadro kolem 2 GHz takt, 2Gb ram atd atd. Kdybych nedelal hudbu, kompl niovej si ani nekupuju, na vsechno ostatni krom her mi to boooohate staci. No k veci. Od roku 20008 se to zase zmenilo a tak bych se chtel zeptat vas, co v tom chodite a kupujete, doporucujete kamosum a bastlite si na vejskach masiny, mate to komplet projety kde se to vyplati kupovat atd atd....,

co ted muzu koupit za 6000-7000 za ojetej desktop. Parametry, at vim co je realny a co ne. Na novej je to malo. Jen kompl, zadne periferie, ty vsechny uz mam.

A hlavne, jestli nemate očihnutej nejakej shop, kde maji opravdu realne ceny ojetych kusu, proste dobrej bazar.

Jo muzu jeste zminit, ze si ho umim poskladat a i me to bavi, takze pokud existuje obchod a pokud se to hlavne vyplati, tak pocitejte s tim, ze bych si to slozil, ale treba to vyjde na stejno.

CPU? ATI? Intel? ram jake kolik. grafarnu jsem zvyklej na Nvidia tady vlak nejede. Jakej typ je adekvatni k me cene?

Rikam staci mi napsat par parametru a ja uz pak budu v obraze- budu vedet kde se pohybovat a s cim srovnavat.
Pro me by byl idealni i-bazar odzkousenych komponent, ale jeste jsem nehledal poradne. Moc neverim, ze neco takovyho se slusnym vyberem u nas je. Vsude maji ted ojety Delly... Jsem z celkem malyho mesta, maji tu totalne nasr... a kdyz uz tak s peknou prirazkou. V Praze asi neni problem navstivit poradnej PC bazar a nasmlouvat to tam. Takze jsem odkazenej na internet. Vzdycky jsem kupoval novej, cetl clanky... a koupil pomer cena kvalita to nejlepsi. Ted uz na to nemam chlapi cas a svet se netoci jen kolem PC takze to musim resit takto.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Třeba toto je reálné: http://www.eurotech.cz/produkt/dell-precision-490- xeon-5130-2 Výkonově to bud… poslední
Dale Cooper 03.12.2013 05:20
Dale Cooper

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru