Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak nastavit barvy na monitoru LG IPS235P?

že hledám nějaké vhodné řešení na to, abych měl stejné barvy na tiskárně, jak na monitoru
To z principu nikdy nedosiahnes, nakolko do toho vzdy vstupuje druh tlacairne (obycajna atramentka, foto atramentka, atd.), pouzity atrament a druh papiera, na ktory tlacis. Mozes sa tomu len priblizit v domacich podmienkach, no stejne to nebude nikdy. Z principu.

Ne, nemám profi tiskárnu, mám klasickou tiskárnu Canon MG5150, která dokáže podle mě vytisknout kvalitní fotografie pro člověka, který má fotografování jako koníček
V takom pripade som spravne pisal, ze ti neptreba nic kalibrovat, ani riesit. Kalibrovacky a podobne vylomeniny sa robia na profi pouzitie, nie na doma.
Tu ti staci fotku vytlacit na obycajny fotopapier a nie riesit milion odtienov cervenej. Ak chces verny vysledok, daj si to spravit vo fotolabe, kde na to maju vybavenie. Lebo riesis na obycajnom ne-profi domacom vybaveni veci, ktore poskytuju profi riesenia. Nemozes od veci co mas doma cakat profi vysledky.

Ani kalibracna sonda ti nepomoze k tomu, aby farby vyzerali rovnako na monitore a na tlaciarni. Skalibrujes tym len monitor.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny