Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak nastavit barvy na monitoru LG IPS235P?

Ahoj,

díky za odpověď.

Já používám Lightroom, ale doposud jsem fotky zatím upravoval jen v PC, k tisku jsem se odhodlával teprve teď, takže jsem ty barvy v tom Lightroomu zatím nijak neřešil. Ale jak vidno, tak budu muset začít :-)

No...

V každém případě vrať na monitoru tovární nastavení, bude rozhodně daleko přesnější než jakákoli okometrická "kalibrace". Také nezapomeň vrátit nastavení grafické karty. Problém je, že teď už je asi rozštelované vše co rozštelovat lze (a možná i to co rozštelovat nejde :-) ), ale je potřeba vše vrátit do původního stavu.
V tomto máš naprostou pravdu. Vše je v... rozštelováno, a to fest. I když jsem dal monitor do továrního stavu přes OSD menu, stejně mám pocit, že to není asi úplně ono, protože jsem se hrál ještě s CCC, tam jsem nakonec nastavil výchozí hodnoty. Hledal jsem teď marně na netu nějaký "reset" nebo prostě nějaký návod, jak to dát do původního stavu, ale nic kloudného jsem nenašel. Myslíš, že bys mi v tomto mohl pomoct, vč. toho jak nastavit tu grafickou kartu na pův. hodnotu?

Ještě jsem si bohužel rozdrbal i displej na notebooku. Neuvědomil jsem si, že když nastavuju barevnost v CCC a pracuju při tom na tom externím monitoru, tak to ovlivňuje i notebook. Takže mám oba dva displeje na prd. :-( Co s tím teď? Poradíš?

Bohužel, do Pardubic to mám nějaké 4 hodiny cesty... :-(

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny