Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak nastavit barvy na monitoru LG IPS235P?

Asi jsem se vyjádřil nepřesně. Změnu jasu to zachycovalo, ale nastavení RGB to nijak extrémně nedávalo. Tudíž to kalibroval na mód USER, ale teplotu barev dal nejbližší, která se blížila, a to WARM. Jakékoliv ruční nastavování RGB bylo bezpředmětné, protože se to skoro ani nepohnulo.

Já se v těch profilech ICC zase tak moc nevyznám, spíš bych řekl, že je to pro mě všechno zatím ještě španělská vesnice. Na kolik orientačně vyjde ta kalibrace monitoru + tiskárny a vytvoření těch ICC profilů? Prostě zprovoznění tak, aby to fungovalo jak má, aby se tiskly fotky relativně přijatelné buď z tiskárny a nebo klidně i z nějakého fotolabu? Majitel sondy totiž za týden odjíždí na 3 měsíce do Thajska a Kambodže (je to takový cestovatel), takže ho už teď budu horko těžko uhánět. Budu to muset udělat s pomocí někoho jiného, když se toto nezdařilo. Já bych to časem (po výkladu pro blbé) pochopil, dokonce možná i nastavil, ale strávil bych u toho hodně času a ztratil neskutečné množství nervů.

Přemýšlel jsem o té sondě Spyder4 Pro, ta se dá sehnat i za 3900 Kč, ale pokud to využiju 1x za rok, tak je to pro mě zbytečná investice.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny