Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak nastavit barvy na monitoru LG IPS235P?

Tu teplotu, zda 6500 nebo 5000 K vůbec netuším, na jakou se to kalibrovalo. Tudíž pokud to chápu správně, tak pokud bylo např. z výroby nastaveno 5000 a já jsem kalibroval na 6500, tak to je ten důvod, proč se ty barvy nesetkaly na tom středu 128?

Barevné kanály GK jsem dal ještě před kalibrací do výchozího nastavení, viz. http://zkracovatko.cz/G1sj6O a http://zkracovatko.cz/OSoE3I. Takže to by mohlo zřejmě odpovídat těm screenshotům, co jsi našel.

Abych byl teda úplně v obraze - když proběhla ta kalibrace, pro jistotu jsem si zálohoval ty profily od notebooku a ext. monitoru. Protože nefungoval ten CCC, tak jsem vrátil Win do bodu obnovení, kdy to šlo v pohodě. Zálohované profily jsem vrátil zpátky do jejich složky a nastavil je na monitory. V OSD menu monitoru jsem nechal vše, jak bylo po kalibraci. Udělal jsem to tak správně?

A čistě teoreticky, když budu někdy reinstalovat Windows, formátovat disk atd. a budu mít stále stejný monitor, tak stačí zase ty profily pouze nahrát a udat je jako výchozí pro dané monitory?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny