Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nestabilní Wi-Fi připojení v domácnosti při napojení více zařízení

Normálně máme rychlost mezi routerem a PC 54Mb/s ale když jsem připojil huawej přes LAN tak se snížila na 36
pravděpodobně se jejich wifi navzájem ruší. třeba inssider ukáže, na kterých kanálech co vysílá.

máš doma dva zastaralé krámy, které všobecně "odchází" tím, že jim po čase vyměkne napájecí adaptér - nejdřív to odnese právě wifi.
místo abys počítal s rozvodem rychlé drátové sítě, přepokládáš že celou síť (všechny místnosti a zřejmě 2 patra) utáhne zastaralá 54g wifi ze starých krámů s pidianténkami.

nebaví mě sem dokola psát samozřejmosti: že všichni chcou pokrýt wifi své domy s tajným počtem pater, tajným počtem místností a tajným počtem zařízení, ale zároveň si nedokáží ani naplánovat umístění svého routeru kvůli kabeláži (stolní pc, tiskárma, nas disk, tv), nedokážou si najít stupačku (v novostabě plánovaně nechat průchod) pro protažení kabelu do horního patra k ap ve druhém patře.

první adsl zmetek můžeš ponechat jen jako modem, za něj pověsit modernější router s dualband wifi ac, má mít udajně lepší dosah enkového wifi přes zeď. jako vhodná investice do budoucna (kvůli domácímu nas) vypadá wdr3600.
wifi bylo navrženo pro kancelářské připojení, zdi nejsou jeho kámoš.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny