Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows nejde zapnout.

Dobrý den,
mám takový problém, vlastním notebook hp pavilion dv6-6b60ec a asi po roce od jeho koupení ve většině případů(vždycky ne)nejde zapnout. Když ho chci zapnout zamrzne na obrazovce s logem windows.
Volal jsem na podporu a tam mi řekli že mi pošlou CD na reinstall.. Tak jsem PC reinstaloval a fungoval do te doby něž jsem doinstaloval z jejich stránek ovladač na grafickou kartu.Pak zase začal zamrzávat.
Ještě bych chtěl říct že když pc vypnu (buď odpojením od sítě nebo podržením tlačítka napájení) a pak zapínám a vypínám třeba 4x tak naběhne

Předem děkuji za každou odpověď,nebo jakoukoli zkušenost!
Odboldováno. (karel)

Předmět Autor Datum
mi pošlou CD na reinstall.. Tak jsem PC reinstaloval a fungoval do te doby něž jsem doinstaloval z j…
Joseph 16.12.2013 20:41
Joseph
Mi to dělalo už před reinstalací a recovery jsem zkoušel dělalo to pořád...
santa58 16.12.2013 20:58
santa58
Rok? Je to ještě v záruce? Pak reklamujte.
ms 16.12.2013 21:00
ms
V záruce to bylo jak jsme tam volali... Pak to zase něaký čas fungovalo a pak zase nic... poslední
santa58 17.12.2013 13:01
santa58

mi pošlou CD na reinstall.. Tak jsem PC reinstaloval a fungoval do te doby něž jsem doinstaloval z jejich stránek ovladač na grafickou kartu.
Pak zase začal zamrzáva

je podivné k čomu si potreboval nosič CD/DVD?, HP notebooky mávajú recovery partition na hard disku, prístup na tuto funkčnosť je súčasťou BIOS-u. Ak recovery nefungovalo s particiami disku nekdo manipuloval ... no OK ... :puff:

CD na obnovu pre konkrétny notebook obyčajne obsahuje všetky potrebné ovladače, nic nie je potrebné instalovavat, nechapem teda co Ťa viedlo k aktivite neco instalovat z webu. Ak si to teda aj instaloval co Ti bráni ho odstranit a vrátit pôvodný ovladač. CD/DVD? na obnovu máš ... :puff:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru