Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zámena Win 7 za Windows XP

Zdravím všetkých uživateľov a administrátorov. Obraciam sa na Vás s jedným problémom alebo skôršie o pomoc s vyriešením tohto problému. :-)

Pred Nedávnom (cca 2 mesiace) sa mi pokazil 7 ročný počítač s operačným systémom XP. :.(
Zavolali sme v Košiciach známeho a super mladého IT-Technika a servisového mechanika, ktorý mi pri oprave oznámil to čo som očakával (Procesor zlyhal a celá tá matičná doska vo vnútri základnej jednotky so všetkými súčasťami hardwéru je pokazená). Samozrejme mi sľúbil to, že mi poskladá "zcela nový počítač" špičkového kancelárskeho typu, s čím som súhlasil a s výsledkom som spokojný, konečne ako nový pri začiatkoch a zaplatil som celkom veľkú sumu.
Po jednom dni jeho odchodu som prišiel na jedny menší zádrheľ, on bez opýtania si proste vložil Windows 7 namiesto XP, ktoré som mu aj prikázal. Problémom je, že 5 ročná tlačiareň i webkamerka mi vôbec nejde nainštalovať, ako nainštalujem ju "úspešne", ale nereagujú a nejdú spustiť (Tlačiareň netlačí, webkameru nemôžem použiť), ďalej vo voľňom čase som si rád púšťal i hry typu: LOTR: Bitva o Stredozem, Stubbs the Zombie, čo je však tentokrát nemožné, hry hneď ako po inštalácii spustím, tak hneď pri titulnom okne vypadnú a vratia ma do Windowsu.

Chcem sa po tom Vás spýtať bez zbytočného míňania veľkých peňazí, rád by som nainštaloval Windows XP, namiesto tejto Win 7sedmosr*čky čo mám teraz a na ktorú nie som zvyknutý. Ako však na to a čo mám robiť, je to vôbec rozumné ísť na to sám?


P.S: Prosím len mi vôbec neraďte sťahovať tie "aktualizácie do týchto hier, či tlačiarne do systému Win 7 apod.", skúšal som, ale nič z toho.

ĎAKUJEM PREDOM ZA ODPOVEĎ A OST8VAM S POZDRAVOM!

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny