Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Upgrade PC - prosím o pomoc

No dobře, ale v tom případě by jste mi poradili co? Na PC hlavně pracuji, stříhám videa, pracuji v grafických programech, dělám věci do práce apod. ale občas si rád i nějakou hru zahraji a chci hrát samozřejmě nejnovější hry. Hry hraji opravdu sem tam, pro spestření, pro zábavu. Stačí mne klidně nějaké střední detaily. Ovšem kvůli občasnému hraní nechci každý rok (rok a půl) kupovat nový PC.

Z těchto důvodů jsem chtěl udělat upgrade PC do kterého bych vložil max 8 000kč a aby mne PC minimálně na rok a půl vydrželo. Nemusím ani hrát všechny hry. Stačí třeba fifa, sem tam nějaké strategie, graficky nenáročná střílečka a třeba i na nějaké střední detaily. Kupovat každý druhýn rok PC sestavu třeba za 15 000kč si nemohu dovolit.

Popravdě jsem uvažoval i o zakoupení konzole Playstation 4. Tato konzole má dosti dobré recenze, kamarád ji má a je to super podívaná. Her na ni bude určitě také dost. Někde jsem slyšel, že snad má být minimálně 100her což na moje občasné hraní třeba 2roky vydrží :-) a pak můžu jít třeba do playstationu 7... :-))

Ovšem televizi nesleduji, pořady sleduji na pc takže TV ani nemám. Monitor který mám tak zase neumí HDMi.. takže bych musel kupovat konzoly za 12 000, k tomu monitor aspoň cca za 7 000kč a do začátku pár her a jsem na 25 000kč což je pro mne moc.

Takže to je takový začarovaný kruh.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny