Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Critical System Errors! (virusbursters)

Dobrý Den!

Mám takový problém a doufám že mi poradíte.V oznamovací oblasti vedle hodin se mi objevila a pořád objevuje při každém zapnutí počítače kulatá ikona ze žlutým blikajícím trojúhelníkem.Najetím kurzoru na tuto ikonu se mi objeví nápis (Critical System Errors!)Když na ikonu kliknu začne se mi načítat stránka www.virusbursters.com tak nevím jestli je to odkaz ke stažení programu a jestli nepoškodí systém nebo jestli to není spyware.Nainstalovala jsem si program Spy Emergency 2006 a ten mi našel nějaké spywary v registrech.Programy které jsem měla naistalovány obsahovaly také spywary tak jsem je od instalovala.I když nemám otevřený internetový prohlížeč tak se objeví okno prohlížeče a v něm nějaký název obsahující odkaz na erotické stránky.Můžete mi teda poradit jaký antivir si mám nainstalovat já mám naistalovaný NOD32 a jaké zabezpečení nastavit v prohlížeči IE nebo jak se mám zbavit té ikony Critical System Errors!

Děkuji Luulu.1

[mod]Mirne doplnen titulek (mif)[/mod]

Předmět Autor Datum
http://pc.poradna.net/question/view/74820-jak-odstr anit-trojan-virusbursters
mif 13.12.2006 20:21
mif
Zdravim.... Mám stejnej problém pokud jste ho už vyřešil moc Vás prosím zašlete mi pokyny na soltysj…
nyqi 15.12.2006 17:15
nyqi
nikto ti nebude nic posielat na to su tu ozaj neni kapacity. staci spustit vyhladavanie na poradni a…
fleg 15.12.2006 17:20
fleg
Precti si co psal mif, uz se to tu resilo.
virus 15.12.2006 17:22
virus
zašlete mi pokyny na soltysj@seznam.cz - preco ludia chcu, aby im boli pokyny napisane na email? ak…
2laak 15.12.2006 21:07
2laak
Mal som viackrat podobny problem. Tusim sa to menuje "Downloader" teda "stahovak" Stava sa to pri ot… poslední
Dolcino 29.12.2006 10:32
Dolcino

zašlete mi pokyny na soltysj@seznam.cz

- preco ludia chcu, aby im boli pokyny napisane na email? aky zmysel by potom mala poradna.net? keby sa kazdy problem vyriesil emailom. A kto ma rovnaky problem? nech emailuje kazdy aj jemu zvlast? :?:

to admin: nebolo by vhodne thread oznacit za vyrieseny?

[mod]Sice jsem jenom mod, ale oznacuji ;-) (mif)[/mod]

Mal som viackrat podobny problem. Tusim sa to menuje "Downloader" teda "stahovak" Stava sa to pri otvarani suborov hlavne na strankach erotickeho obsahu, kde na spustenie napr. kratkeho videa podmienuje stiahnutie a nainstalovanie kodeku. Namiesto kodeku vam vsak nainstaluje virus sa vsetkym sairajtom a ikonkami do vsetkych podurovni.Ak to aj odinstalujete a zbytok jednoducho pomazete, aj tak sa vam to znova objavi po restarte. Napriek aktualizovanemu NOD32 sa to na disk dostane ak vas zlaka nieco take stiahnut. Pomoze stiahnutie dalsieho antiviru napr. Search and destroi, Kaspersky hoci aj verziu na jeden mesiac.Vzdy mi to pomohlo a nemusel som to odstranovat ani v nudzovom rezime. Po skusenostiach uz take subory neotvaram.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru