Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Norton Internet Security

Dobrý den, nedávno jsem projížděl počítač hloubkovým scanem a tak ve čtvrtce...šup a program neodpovídá. A tohle se děje každý scan... Docela mě to deprimuje protože nevím jestli se ty viry odstranily nebo se to zase vrátilo...
Notebook: Asus r501vv

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pise ta věc, která je tupa, arogantni a znacne trotlovita. Ti trotlove z viry na rozdil od tebe niko…
kurelaa s banem hunt 04.01.2014 10:00
kurelaa s banem hunt
Opět jsi se projevil jako obecní blb, to už nemůže být získané, nýbrž je to vrozené. Asi máš vskutku…
M-Pol 04.01.2014 11:56
M-Pol
Súhlasím a len dodám, že sem leze vždy z inej proxy... Tým len dokazuje, že má asi nejakú úchylku a…
pme 04.01.2014 12:06
pme
:*** přesně tak poslední
Stejk 07.01.2014 05:16
Stejk

Pise ta věc, která je tupa, arogantni a znacne trotlovita. Ti trotlove z viry na rozdil od tebe nikoho neurazi a dokonce lidem i konkretne poradi. Nehoni si svého mrdnika.

pro to, co si říká jufo - vic nez rad, rozdal mrdnik urážek.Navic, nikdo je nenut, aby to delali, tak co tady vypichujes to, ze to delaji ve svém volnem case? Mimochodem dam krk na to, ze tacudi,mrdnici, prasaci a další sem pisou z práce. Takze mají i vynikajici pracovni morálku.

Pro to, co si říká zdenal - nejrozumejsi opdověď zde, i když v ni taky používáš lzi a snad jsi to jen pochytil tady od tech pomatencu. Dnesni AV na dnesnich PC nezpomali téměř nic. Samozrejme krom mrdnikova PC z doby ledove.

Tvoje poznámka, ze by tito lidi co tady "radi" mohli sedet jinde s kamosi apod. je usmevna. Vlez sem kdykoli a uvidíš, ze tito lidi ziji život na poradne a v PC. Jsou tady porad. Kamose nemaji a když, tak stejne postizeny, co sedi 24h denne u PC a lesti si hulky na BFU, ale neporadi a neporadi.

Opět jsi se projevil jako obecní blb, to už nemůže být získané, nýbrž je to vrozené.
Asi máš vskutku těžký život.

Mimochodem dam krk na to, ze tacudi,mrdnici, prasaci a další sem pisou z práce. Takze mají i vynikajici pracovni morálku.

Zajisté jsi alespoň zaslechl o lidech kteří nejsou závislí na jakási pracovní době a svůj čas tráví tak jak uznají za vhodné, ale hlavně za užitečné. Což se od tebe čekat nedá, ještě jsi nikomu nikdy nic neporadil.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru