Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem samočinný restart PC

pravým myšem na tento počítač - spravovat - prohlížeč událostí - prohlídni: aplikace, zabezpečení
taky může být výpis v c:\windows\minidump

shit, všechno špatně:
máš wirdows98. pokud ten systém je dlouho nainstalovaný, smiř se s tím že ti už bude navždy padat. wir98 jsou svinstvo které do sebe natáhnou kde co, nechají si přepsat systémové knihovny, jejich uživatelé jsou zvyklí nepotřebný soft mazat místo odinstalovávat, fatka a souborový systém na disku jsou dávno poničené pády a vypínáním za běhu, je to ztracené.
vzhledem k operačnímu systému z minulého století se dá čekat i železo v hrozném stavu. vem si dovolenou, rozeber ten krám, všechno vysaj, vyfoukej žebra chladičů a ventilátory, slož to. po zapnutí - protože už to nenaběhne vůbec - zajdi do bazaru, kup si o generaci novější board s procesorem a pamětmi, pokud ti vyhovují wir98, kvůli potížím s usb na ně kašli a dej tam win me (budeš asi jediný uživatel v republice:). nebo pokud bude bazarový hw aspoň pIII, 256 mb ram, a máš 20gb hdd přejdi na w2000, s 2x lepším hw na xp.
win2000/xp řady mají zároveň nevýhodu že si hrají na víceuživatelské systémy - po startu jim běží hafo nesmyslných a nezabezpečených služeb, které jsou prvním cílem síťových červů - ty dokáží pc připojené na net okamžitě zavirovat nebo ho neustále restartovat. pokud s tím nemáš zkušenosti a připojuješ se na net, zůstaň u win me.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny