Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno co je to "nVidia nForce4 sata raid and pata raid merge driver for winxp"

U znameho budem musiet preinstalovat WinXP. Hladali sme spolu potrebne CD s drivermi a nasli sme jednu disketu, na ktoru sa tu chcem spytat. Je na nej napisane:

G72-MNPR001
nVidia nForce4 sata
raid and pata raid
merge driver
for winxp

Je to daco k HDD? ci grafike? aby rozpoznalo HDD na Sata pripojeni? ako potom budem musiet instalovat ten nestastny WinXP? obcas som si vsimol, ze pri instalacii winxp (po formatovani HDD) sa ma pyta, ci nainstalovat third party drivers. Budem to musiet tak spravit?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No nech je to s tymi ovladacmi akokolvek, musim vam verit, ze sluzia na co sluzia a thread som oznac… poslední
2laak 15.12.2006 20:44
2laak

No nech je to s tymi ovladacmi akokolvek, musim vam verit, ze sluzia na co sluzia a thread som oznacil za vyrieseny, ale...

...ale PC som siel preinstalovat WinXP, podla tu uvedenej rady som stlacil F6, po chvilke sa ma opytal, ci chcem prilozit tie RAID radice, zvolil som ano, vysla mi ponuka so 4 moznostami 2 boli S-ATA a 2 P-ATA. Zvolil som obe S-ATA (nedovolilo vsetky 4 naraz). Pokus o instalaciu sa skoncili vypnutim PC. neverim, ze to sposobili prave tieto ovladace. Proste som dal instalovat winxp, najprv som vymazal staru particiu s poskodenym winXP, spravil z nej novu particiu(formatoval particiu), na nu som dal instalovat WinXP, zacal sa format HDD, pri asi 20% sa pocitac bez vyzvy a hociakej inej signalizacie vypol.

Predtym toto iste spravil, ked som sa snazil dostat do Recovery console, tam mi PC vypol asi po 1 minute.

mohlo to sposobit tie radice?

asi je to na novy thread, ale napisem to sem. S PC bol to problem, ze jedna kocka sa na PC snazila instalovat webcameru(tusim dokonca zlym CD, teda s CD na motherboard :x:), zrusila instalaciu. PC sa restartol a winXP dalej nesiel nabootovat, po bios boote vypise hlasku "unable to load driver" (fakt len orientacne, nepamatam si presne) a este adresa k suboru C:\WINDOWS\system32\drivers\pci.sys.

takze tot problem, ale tym, ze som dal formatovat HDD, vymazala sa cas toho HDD s Winxp, takze uz s ovladacom problem nebude :-D:-D, kedze teraz logicky vypisuje, ze na disku nie je operacny system. Vidim to na servis.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru