Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rendering :)

Zdravím, chtěl jsem se zeptat na jeden dotaz. Nejvíce souvisí s tímto tématem (myslím).

Dělám videa na zakázku, vždycky rendruju do *.mp4, nikdy nebyl žádný problém. Ovšem nyní jsem dostal zakázku na svatební videa. Ovšem videa mají být určené primárně na přehrávaní v DVD přehrávači. Zákazníci mi řekli, že nemívají problém s *.avi, stylem, že si stáhnou z jakéhokoliv serveru dat film, v jakémkoliv *.avi a vždy v 99% případů fungují. Nevím jaké nastavení mám v SONY VEGAS PRO 12.0 při renderingu zvolit. Zkoušel jsem *.avi (projekt HD 1080-24p YUV), s různými video kodeky (M.video 1, SONY YUV codec), ale už při vyrenderování cca 10% bylo jasné, že výsledný soubor by se určitě nevešel na DVD (4.7gb).
Zkoušel jsem také v Format Factory (konvertoru) překonvertovat mojí výslednou *.mp4-ku v TOP kvalitě do *.avi. Ovšem když jsem zvolil stejný kodek jako měl originál, tak video sice bylo *.avi ale stejně nelze přehrát. Píše 00:00. Aspoň se zobrazí. Když jsem zvolil při konvertování kodek AVC (H264) tak vyhodilo nějakou chybu. Taktéž u MPEG4 (Xvid nebo DivX). Je to tím, že je použit základ *.mp4? Mám zkusit video vyrenderovat ve VEGASu ať klidně má mnoho Gb a potom v konvertoru z *.avi souboru konvertnout do menšího *.avi. Zdá se mi to zbytečně dvojí práce. Nešlo by nějak ve VEGASu hodit *.avi v co NEJ kvalitě s jakýmkoliv kodekem (který se nejvíce používá u stahovaných filmů).

Jak mám nad tím vyzrát, jakoukoliv formou, prosím? Tudíž renderingem ve VEGASu nebo klidně i konvertováním. Děkuji za váš čas.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny