Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno HP Pavilion switchable graphics nefunguje !

zdravím,mám problém s notebookom hp pavilion g6 2252sc..ked dám aplikáciu v CCC na vysoký výkon,notebook aj tak používa integrovanú kartu Intel HD 4000! Na google som o tom našiel vela príspevkov a z nich mi padla sánka.Dočítal som sa že HP dal do predaja notebooky s nefunkčním programom Switchable graphics ktorý má ''inteligentne'' prehadzovať medzi úspornou grafikou a tou na vysoký výkon. Ako som čítal tak tak vela ludí písalo o tom že má HP vydať update na Bios ktorý dokáže vypnúť jednu z grafík aby išiel len na tej jednej..sranda na tom je že ten príspevok bol napísaný asi pred 2 rokmy. :-? ! Moja otázka znie mal tu niekto z vás s týmto problém ? ak hej dá sa nejako vyriešiť? alebo už vydal HP nový driver ? díky za pomoc...

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Taky mám stejný problém, zatím se mi nepodařilo najít řešení. Píšu si o tom s technikem z podpory, u…
hucik 22.01.2014 23:54
hucik
Dělal jsem benchmark, grafika po instalaci ovladačů ze stránek HP nejspíše funguje (nejspíše, protož…
hucik 24.01.2014 18:20
hucik
A nemate tam nahodou bitcoin vir jak vsetci warezaci? Pozri si log z hijackthis a hladaj riadok zaci… nový
MM.. 01.04.2014 18:40
MM..
ahojte môhli by ste my poradit mám notebook hp pavilion g6 dačo sa mi oddrbalo z grafikou a teraz my… poslední
Michaelsr 11.03.2015 07:51
Michaelsr

Dělal jsem benchmark, grafika po instalaci ovladačů ze stránek HP nejspíše funguje (nejspíše, protože ze 3 benchmarkových programů dva ukazovaly pokles výkonu, když jsem si manuálě vynutil použití úsporné grafické jednotky). Výkon se zvedly zhruba o třetinu.

ahojte môhli by ste my poradit mám notebook hp pavilion g6 dačo sa mi oddrbalo z grafikou a teraz my nespustí ani 10 rokov starú hru nevedeli by ste my poradit?. napr zapnem far cry 3 a ukáže my vhodne nastavenie grafiky nenajdene. no a chiba z grafikou sa my bezdôvodne zobrazyla 9.3.2015 len tak z ničoho nič a ešte 8.3.2015 som hral world of tanks a aj zaklínača a išli v pohode a zrazu na druhý den ked vstanem takáto chyba sa my ukáže nechápem any neviem viac podrobností :( poradte ak viete dakujem :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...