Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ...kdybych chtěl čtečku/tablet, co? (oživeno)

No a tu je vidiet ako klames a nevies o tom uplne nic.
Aplikacie na jednom mieste. Jednak mas dock, kde si das 4 najcastejsie pouzivane appky. Potom mas moznost zotriedit si zoznam aplikacii tak, ako chces ty. Staci dlhsie podrzat prst na ikonke a presuvat. No a v neposlednom rade, mozes si robit tzv. foldre a zoskupovat si aplikacie podla uvazenia. A mozno ta prekvapim ... android to nema o nic rozdielne.
Co sa tyka reklamy, niektore free softy ju maju a vacsinou to byva tak, ze je niekde dole alebo hore ako maly pasik. Pri najhorsom na teba raz za cas vybehne fullscreen reklama s krizikom. A opat sa budes cudovat ... toto iste je aj na androide. Ten ma navyse reklamy v notifikacnych listach. Riesenim na iOS je pouzivat platene appky, ktore stoja vacsinou aj tak len 2 eura.
Odinstalovanie appky na iOS nemoze byt sprevadzane ziadnymi otazkami typu "Naozaj ma chces odstranit?". Pretoze odinstalovanie sa deje mimo vedomia tej aplikacie a zodpoveda za to sam iOS.
Takze bud klames, alebo si videl nejaky iOS s jailbreakom a nejakymi hnusnymi ukradnutymi aplikaciami, ktore si tam natahala nejaka socka.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny