Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ...kdybych chtěl čtečku/tablet, co? (oživeno)

Tak vidíš, někdo nechce utrácet tisíce za appky které může mít zadarmo (používám jich celkem hodně). To že tam dávají reklamy je jen kvuli nucení uživatele si kupuvat placenou verzi. S tím že je OS na dvě věci s tebou souhlasím. Ale na něco se tě zeptám - PROČ člověk nemůže říct svůj vlastní názor, aniž by pak nedostal desítky odpovědí, které na to narážeji, urážejí mě. Dnes už se slušní lidi, kteří by napsali např. "V tom s tebou nesouhlasím - protože..." a napsal by nějaké důvody,nerodí.. Dneska ti lidi prostě napíšou (obzvláště tady se do mě každý naváží) : "iOS je the best debile a opovaž se říkat něco jinýho protože nás je víc a nemáš proti nám šanci bojovat. Vyliž si prdel." a dál to neřeší stylem "dělej si co chceš".

Pokud je chyba jenom v tom, že člověk neví, kdo sedí na druhá straně obrazovky, kdo se skrývá za avatarem (doba normálních fotek lidí je tuším pasé, alespoň na mě známé části internetu), a totéž ví o sobě on, a proto nadává všem dookola jelikož ho (vetšinou) nemají možnost najít, tak to by se někdy fakt šiklo tlačítko "Smazat veškeré účty z Internetu"... a vytvořit si komplet nový avatar, aby se do něj lidi nenaváželi. Nemám pravdu?

Na tohle téma už odepisovat nebudu, už tu píšu půl hodiny a furt mi chodí notifikace emailem že někdo přidal komentář k tomu mýmu. Já jen řekl svůj názor. Tak už toho nechte.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny