Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ...kdybych chtěl čtečku/tablet, co? (oživeno)

Je to opravdu od vyuziti, jsi-li fanaticky ctenar, tak nad cteckou (Kindle, ...) nevahej. Pokud si chces sem tam neco doma vecer precist (nebudes to tahat po vsech certech - hlavne na slunce), tak ti tablet (jedno zarizeni) staci. Ten iPad Air je fajn, kamos si poridil 128GB a je z toho nadsenej, ale ta cena a naopak varianta 16GB vazne nestaci.
Variantou je poridit si tablet od Samsungu, kamaradka ma Samsung Galaxy tab2 10.1 a je s tim spokojena, ja tam vidim par nedostatku, USB host kabel neni soucasti a je pekelne drahej, chybi HDMI, ma nestandardni konektor. Koukam ze uz je Samsung Galaxy tab3 10.1, furt nevidim ve specifikaci HDMI.
To Prestigio, jak jsem ti tu odkazoval ho ma, jedina nevyhoda toho Prestigia, ze se setrilo na nabijecce, pritom nabijecka nema standardni USB konektor (vyhoda je, ze muzes mit pripojenou mys nebo flashku, zatimco to mas v siti a nabiji se to) a teda jsi odkazan na jejich nabijecky nebo bastl. Sam jsem za Prestigio, starsi typ jsem koupil mamce, sam o nem uvazuju taky, ale pro me je to zbytecnost, mam smartphone 4,5" me to na obcasne cteni staci a nevyuzil bych to, takze zatim ne. Nepocitej, ze s jakymkoli vyrobkem, ktery vyberes vydrzis do smrti, tady prave vidim dalsi vyhodu Prestigia, kdyz to za tri roky odejde nebo bude zastaraly, tak koupis lehce jiny a dneska za to das 5 tacu, predchozi model stal 6 tacu, pristi bude stat 4 nebo jeste mene. Takze te vymena ani nebude bolet. No rozhodnout si to musis sam.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny