Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr mobilu

Zdravíčko,
bohužel musím s dobou a koupit si novej foun, můj chuděra starej už moc neslouží a náhradní baterky/displeje/atd se na to už x let nevyrábí.

Požadavky mě napadaj - dotykovej, spolehlivá wifi, gps, relativně velkej displej, ať to nemusím luštit, uplně mega moc velká výdrž baterky a priority u sw - velký úložiště a tak nějak procesor/ramku s rozumem, kdybych náhodou toužil experimentovat, aby se aplikace nesekaly.(rozhodně by hudba/film, prohlížeč, měly šlapat bez problémů)

Nejni na hry. Leda nějakou logickou si můžu střihnout, ale to rozjede už asi kde co.

Nechci kupovat po půl roce novej, protože by něco chybělo, nefungovalo, apod. Představu mám o 4000Kč, jestli to je reálný/není, nevím.

Popř. rady, čeho se vyvarovat, na co si dávat pozor

Předem díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
http://www.czc.cz/lenovo-p780-cerna/138402/produkt Tohle by melo splnovat tvou predstavu, samozrej…
Redmarx N 10.01.2014 08:32
Redmarx N
Ou, tak to určitě snížím požadavky, protože chci později peníze vrazit spíš do pc. Co nejvíc zvyšuje…
Odoaker 10.01.2014 13:50
Odoaker
Vsechno, snad krome toho wifi. Jinak co ti tu nabizej, tak: LG Optimus L9 P760 - procesor TI Omap,…
RedMaX 10.01.2014 21:35
RedMaX
Nakonec sem vzal tu p770. Zatím akorát nevím, kde zapnout gps a aby frčela v offu (jenom nastavení… poslední
Odoaker 17.01.2014 04:58
Odoaker

Vsechno, snad krome toho wifi.

Jinak co ti tu nabizej, tak:
LG Optimus L9 P760 - procesor TI Omap, TI z Androidu odeslo a tudiz tam nehrozi ani zadna neoficialni aktualizace, nejsou ovladace a za cas prestane mit podporu i v aplikacich.

GIGABYTE GSmart Aku A1 - uz jsem cetl uzivatelsky recenze lidi, co si to poridili, klasickej gigabajti smejd.

Lenovo p770 - hrozne zastaralej a neefektivni procesor, rychla spotreba baterie zarucena.

---

Je opravdu tezke ti poradit, osobne jsem si koupil smartphone za 4.200,- primo z Ciny (Jiayu G3s), ale mel jsem hodne stesti, spravne mel stat 5.000,-
kazdopadne za tuhle cenu se cinsky smartphony poridit daji, jen je treba si byt vedom rizika reklamace - ne ze by to neslo, ale hradis dopravu, tim se to prodrazi.

Nakonec sem vzal tu p770.

Zatím akorát nevím, kde zapnout gps a aby frčela v offu (jenom nastavení sem našel) - asi teda nějakou aplikaci stáhnout.

Wifi se připojilo, ale prohlížeč/mail nereagujou. Možná bude problém u mě... už sem tu postoval tak měsíc zpět, co mám a bohužel to mám ještě a do routeru se nedostanu, abych ho zkusil nastavit. Každopádně sem neměl příležitost to zkusit jinde. Pokud to i jinde nepujde, bude chyba mobil a pak to budu holt řešit:/

Uvidím... je to můj první smartphone. Já na founy nikdy moc nebyl, zvlášť dotykový, vopatlaný, lehce zničitelný (pochybuju, že s tím můžu šlehnout 1x do týdne jako s tím starým a bude furt funkční), ale tak musim s dobou:) Kdyžtak se můžu podělit i o jiný dojmy, kdyby to někoho zajímalo.. Baterku ještě testnu. Prý pomáhá i přehrát rom a ten dokáže hospodařit s baterkou líp, nevím. To pak musim naštudovat zálohování a různý hovadiny, než se do něčeho takovýho pustím. Zatím su spokojenej.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru