Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Scháním človíčka z Pardubic či Chrudimi, který mne osobně pomůže s jedním softwarem - odměním se :-)

Ta věta naznačuje možnost vytvoření zálohy disku v mezifázi instalace jakmile se Windows zrestartují. Prostě např. do mechaniky strčíš bootovatelné CD/DVD a z něj zavedeš třeba Acronis True Image nebo jiný SW. Tímto provedeš zálohu disku. Pak se vždy můžeš vrátit zpět obnovou z takto vytvořeného obrazu disku (image). Takto se vyhneš nutnosti znovu instalovat od začátku. Zálohu ukládat buď na DVD nebo externí disk, nebo nejlépe na disk D:, pokud jsi rozumně vyhradil rozdělením disku C: systémový oddíl a např. D: jakožto datový, na který ukládáš právě zmíněné záložní image. Na HDD můžeš mít až 4x primární diskový oddíl (partition). Na management disku je výborné MiniTool® Partition Wizard Bootable CD.
Zkus natočit video a dej sem odkaz. řeba na ten chybový stav modré obrazovky někdo věcně zareaguje.
Mimochodem Ubuntu je dobrá alternativní volba OS, doporučuji. Lze využít také jako Live OS z CD/DVD. Ubuntu = Linux (narážím na to co jsi psal). Pokud mne paměť dobře slouží, tak testovat paměť umožňuje zmíněné instalační médium Linuxu Ubuntu (netřeba ho teby někde shánět).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny