Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Scháním človíčka z Pardubic či Chrudimi, který mne osobně pomůže s jedním softwarem - odměním se :-)

Zdravím, mám velké problémy s nainstalováním Win 7. Už jsem to tady nedávno na diskuzi řešil a zatím mne nikdo moc neporadil. Nejde mne nainstalovat Win 7 - před dokončením instalace se PC neplánovaně vypne a nahlásí chybu. Zkoušel jsem i Win Xp (také hlásí chybu), zkoušel jsem Linux a ten také nešel (pokud to nebylo mou chybou, Linux jsem nikdy neinstaloval). Zkoušel jsem Ubuntu a ten jsem nainstaloval v pořádku a i v pořádku fungoval. Provedl jsem Ubuntem kontrolu HDD a žádná chyba nenalezena.

Na PC nikdy předtím Win instalován nebyl, PC je nový bez OS. Win 7 Home premium 64bit mám originálky (krabicová verze).

Na jiných diskuzích mne také nedokázali poradit. Chyba hardwaru? Nebo dělám něco špatně? Windowsi jsem instaloval milionkrát a vždy ok.

Do servisu to dávat nechci. za 1) bych určitě čekal několik dní než by mne to udělali, za 2) by byla šílená cena. Netuším kolik by si uvedli, většinou mají hodinou sazbu od 400Kč/hod a výš.

Proto mne nepadlo kdyby tu byl někdo z Chrudimi, Pardubic či blézkého okolí a byl by ochotný mne s tím pomoci "na počkání" ... nejlépe do neděle 12.1.2014 (není ovšem podmínkou).

Zadarmo to nechci, nabídl bych 200kč. Třeba bude jen chyba v nějakém nastavení v biosu.. nevím.

Děkuji

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny